Pravila i uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela internet portala radovanov.com, na internet adresi http://www.radovanov.com , automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Posetioci internet portala su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su, kontinuiranim korišćenjem Internet portala radovanov.com, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Internet portala radovanov.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Autorska prava

Sve fotografije objavljene na radovanov.com su vlasništvo Milenka Radovanova. Neovlašćeno korišćenje fotografija sa radovanov.com, bez eksplicitne dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Nije dozvoljeno prerađivati, prodavati ili emitovati fotografije sa internet portala radovanov.com.

Prihvatate da obeštetite i zaštitite vlasnika autorskih prava internet portala radovanov.com, davaoce i korisnike licencnih prava u vezi sa bilo kojim potraživanjem koje bi proizašlo iz Vašeg neispunjavanja Uslova korišćenja.

Ukoliko smatrate da je radovanov.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Podaci o korisnicima

Internet portal radovanov.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. radovanov.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

radovanov.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene tehničke podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta. Ove informacije radovanov.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. radovanov.com se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

radovanov.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila korišćenja radovanov.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Linkovi na spoljne stranice

radovanov.com sadrži linkove na veb stranice izvan vlastitog internet portala. radovanov.com objavljuje linkove u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Te veb stranice nisu u našoj nadležnosti i stoga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj tih veb stranica, performanse ili kvalitet istih.

Starosna granica

Pristup internet portalu radovanov.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Ponašanje na internet portalu radovanov.com

Ako prosleđujete određeni sadržaj ili dodajete svoje komentare, dajete nam pravo da ispravljamo, kopiramo, distribuiramo, stvaramo nove delove od dobijenih i objavljujemo takav sadržaj u bilo kojoj formi ili mediju na kom želimo. Takođe, vi ste odgovorni za sve vaše aktivnosti na radovanov.com . Dole su navedeni neki od prekršaja koji mogu rezultirati uskraćivanjem pristupa na radovanov.com :

  • Objavljivanje nelegalnog, neprimerenog ili pogrdnog sadržaja.
  • Maltretiranje, pretnje, sramoćenje ili bilo koje ometanje drugih korisnika.
  • Emitovanje ili olakšavanje distribucije sadržaja koji je pogrdan, zlonameran, preteći, uznemirujući, napadan, rasistički ili etnički uvredljiv, vulgaran, seksualno direktan, neprimeren, ili koji podleže osudi javnosti.
  • Korišćenje vulgarnog ili uvredljivog načina izražavanja.
  • Imitacija ili pokušaj imitacije drugog korisnika.
  • Pokušaj preuzimanja tuđe lozinke.
  • Neovlašćeno objavljivanje bilo kakvog reklamnog materijala ili promocija.
  • Prebacivanje ili slanje virusa ili nekog drugog štetnog materijala.
  • Ometanje ili pokušaj ometanja radovanov.com .

Zadržavamo pravo da sklonimo sadržaj bilo kada, uključujući, ali se ne ograničavajući na svaki sadržaj koji ugrožava gore navedena pravila.

Opšte odredbe

Ovi uslovi i odredbe i bilo koji dodatni uslovi postavljeni na radovanov.com , zajedno čine celokupan ugovor između nosilaca autorskih prava internet portala radovanov.com i Vas, uzevši u obzir Vaše korišćenje internet portala radovanov.com. Nemogućnost vlasnika autorskih prava da zatraži ispunjavanje bilo koje odredbe trenutno, neće uticati na puno pravo zahtevanja da se ta odredba ispuni bilo kada kasnije, niti će se trenutno odustajanje od neispunjavanja odredbe smatrati kao odustajanje od same odredbe. Da bi bila pravno važeća, svaka odluka o odustajanju od zahteva za ispunjavanjem odredbe od strane vlasnika autorskih prava na radovanov.com mora biti u pismenoj formi. Ovi uslovi i odredbe će biti definisani i primenjivani u skladu sa važećim zakonima.

Informacije o kontaktiranju

Ako ste imali bilo kakve probleme u vezi sa internet portalom radovanov.com , pošaljite nam email poruku.

Modifikovanje i promene pravila

radovanov.com zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuje pravila korišćenja.

Poslednja izmena: decembar 2015.